Hopp til hovedinnholdet

Er skaphomse, innstilt på å bevare denne hemmeligheten livet ut.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er født som jente men vil bli en gutt. Jeg liker jo gutter og jeg ser derfor på meg selv som homofil. Jeg er på tur ut av skapet som gutt. Jeg fortalte mamma det for noen dager siden og hun sa at jeg måtte bestemme selv hva som var riktig for meg og at jeg ikke skulle bry meg om hva andre tenkte. Det var nesten umulig å fortelle det. Det at jeg er homofil sitter enda dypere.jeg fortalte mamma at jeg kom til å bli homo. Andre har jo sett på meg som en heterofil jente men jeg har blitt kalt "homo" flere ganger. Jeg er veldig maskulin og jeg tror at hvis jeg blir en gutt så forventes det at jeg skal ha kommet ut av skapet som lesbisk først. Jeg vil bare fake at jeg liker jenter og bare late som at jeg er heterofil. I klassen min er det mye fordommer mot homofile. Jeg blir jo en skaphomse og det kan sikkert bli vanskelig men det er en liten pris å betale for å skjule at jeg er homofil. Det er en hemmelighet jeg er innstilt på å gå med livet ut

SVAR

Besvart 02.06.2018 00:41:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
attach_file

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

 

Les mer
account_circle