Hopp til hovedinnholdet

Vil det være mulig å edge etter fallosplastikk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vil det være mulig for partneren min å edge meg etter jeg har tatt phalloplasty? Jeg vil ikke ha metoidioplasty fordi det vil ikke gjøre meg komfortabel, men det er et tonn seksuelle ting jeg alltid har hatt lyst til å gjøre og jeg er livredd for at jeg aldri skal kunne gjøre de. Jeg har aldri hatt orgasme eller følt seksuell glede i det hele tatt og phalloplasty skremmer meg med sjansen for å kanskje aldri kunne få en orgasme. Og jeg er homo og vet ikke engang om jeg kan være sammen med en annen gutt hvis ikke jeg funker, jeg blir så sjalu at det gjør vondt når jeg ser cis gutter og jeg klarer ikke å ta på kroppen min på de private stedene

SVAR

Besvart 31.08.2018 16:44:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forskjeller i seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåt som kjæresten din?

Hvis den ene i forholdet ønsker mye sex og den andre ikke har like stor seksuell lyst, kan det fort bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
attach_file

Aseksuell eller aromantisk?

Det er mye fokus på sex i samfunnet vårt. Film, reklame og blader kan ofte gi oss inntrykk av at sex er en selvsagt del av alles liv. Sånn er det nødvendigvis ikke.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Hvor kan du finne en, og hva kan de hjelpe deg med?

 

Les mer
account_circle