Hopp til hovedinnholdet

Kan transgutter få orgasme av analsex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, er transgutt og har en kjæreste som også er trans. begge har lyst til å ha sex men vi er enige om at vi skal vente til vi har tatt operasjoner fordi ingen av oss er komfortable i kroppene våre som det er nå. men jeg bare lurte på dette med å være trans og ha sex. fordi transgutter har jo ikke prostata, så er det en måte å få orgasme av analsex da? det er jo litt lite vits i om bare den som "gir" skal nyte det og ikke den andre..

SVAR

Besvart 06.09.2018 22:57:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle