Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan transgutter få orgasme av analsex?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, er transgutt og har en kjæreste som også er trans. begge har lyst til å ha sex men vi er enige om at vi skal vente til vi har tatt operasjoner fordi ingen av oss er komfortable i kroppene våre som det er nå. men jeg bare lurte på dette med å være trans og ha sex. fordi transgutter har jo ikke prostata, så er det en måte å få orgasme av analsex da? det er jo litt lite vits i om bare den som "gir" skal nyte det og ikke den andre..

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer