Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om vedkommende er transgutt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på om jeg er transgutt? Jeg liker best kort hår, men jeg kan ha halv langt hår å. Jeg er usikker på om jeg er trans eller ikke! Jeg liker puppene,rompa & fitta mi liksom,men hjemme klarer jeg å gå med binder. Jeg syntes at det er kleint å gå med på skolen pga er redd for å bli mobba. Og kanskje jeg aldri får meg gutte kjæreste igjen! Så jeg er litt redd tror jeg. Fordi jeg vil jo ha kjæreste, men jeg vil også ha flat bryst samtidig som at jeg vil ha puppene mine!? Jeg sa til noen at jeg var det, men jeg tror jeg er usikker fordi jeg er redd for at ingen vil være venn med meg/kjæreste med meg... Så er jeg trans eller er jeg ikke?

SVAR

Besvart 21.11.2018 19:19:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle