Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få vennene mine til å slutte å kalle meg homo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Er med i et online spillnettverk hvor jeg har ordnet meg en god del venner, som er fint. Vi liker og erte hverandre og slik for å ha det morro. Det som er, er at noen gang kan det kanskje gå litt over streken over hva som er greit eller ikke greit. En av disse tingene jeg misliker er at disse vennene kaller meg homo, og prøver å overbevise meg til at jeg faktsik er homo, når jeg vet selv at jeg er langt i fra homo. (Jeg syntes det ikke er noe galt i å være homo, men syntes det ikke er greit å bli kalt det når jeg ikke er det). Jeg vet at meste parten av det de sier er kødd, så tar det ikke langt inn på meg (jeg er veldig flink å ignorere negativitet), men jeg ønsker forsatt å prøve å få stopp på det. Jeg ønsker derfor å vite om det er noen motargumenter jeg kan bruke mot disse personene som ikke argumenterer mot heterofili eller homofili, men heller argumenterer at en hver person vet hva de er selv, og at jeg e hetero. Men vennelig hilsen gutt 17.

SVAR

Besvart 17.03.2019 11:37:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle