Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å føle seg som en kvinne men oppføre seg som en mann?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er det mulig å være født og føle seg som biologisk kvinne, men på følelsesmessig plan føle seg som en mann? I atferd og oppførsel? Jeg har aldri vært en vanlig jente, som har vært opptatt av sminke og klær osv - selvom jeg går i jumpsuit og fine klær på fest. Jeg føler at jeg tenker og oppfører meg som en gutt, og jeg liker best å henge med gutter. Jeg snakker ikke om følelser med andre, men er ganske direkte og rett fram i praten. Hater jentekrangler, jenteprat og diskusjoner. Alle vennskap med jenter blir overfladisk, så derfor har jeg på en måte gitt opp det å skaffe meg jentevenner. Det kan jo hende det er fordi jeg har bare brødre - ingen søstre, men jeg vet ikke. Av og til når jeg ser en guttegjeng, så skulle jeg ønske jeg var i denne gjengen. Det er som at jeg er en av de. Synes kjønnsidentitet er så vanskeligt..

SVAR

Besvart 25.03.2019 23:00:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle