Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å gå tilbake etter hormonbehandling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er biologisk ein gut på 19 år, men eg har lenge følt meg som ei jente. Eg har lest litt om korleis ein byttar kjønn gjennom hormonbehandling og kjønnsoperasjon, men eg lurte på om det går ann å berre få hormonbehandling og ikkje kjønnsoperasjon der ein fjernar kjønnsorgan? Grunnen til det er fordi eg er redd eg skal angre undervegs, og eg veit at når ein først opererar kjønnsorgan, so går det ikkje ann å få det tilbake. Eg lurte også på om at det går ann å gå tilbake på hormobehandlinga. Det eg meiner med det er at om eg går på østrogen og testosteron blokkering; kan eg angre og stoppe på testosteron blokkering og ta testosteron for å "skifte tilbake" til å bli gut? Hadde satt veldig pris på svar ettersom eg ikkje finner svar andre stadar på det eg spør om her.

SVAR

Besvart 26.03.2019 22:23:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle