Hopp til hovedinnholdet

Usikker på egen kjønnsidentitet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er 14 år og født som jente. For ca ett år siden kom vennen min ut som trans og jeg begynte å lure på om jeg var trans også. Dette kan virke litt rart, men.... jeg liker gutter og jeg bare vet at jeg ikke er gay, så det betyr vel at jeg ikke er trans? Men nå vet jeg ikke hva jeg er. Jeg føler meg verken som jente eller gutt og heller ikke homofil, men jeg har aldri likt puppene mine for eksempel. Når folk sier at jeg er jente blir jeg ukomfortabel og samme hvis folk kaller meg gutt. Jeg liker ikke navnet mitt heller, siden det er jentenavn. Jeg vet ikke hva jeg vil identifisere meg for og jeg vet ikke hvem jeg kan snakke med dette om eller hvordan. Jeg har bare lyst til å vere meg selv, men jeg vet ikke hvem eller hva det er. Håper dere kan hjelpe. Hilsen meg, 14 år Takk

SVAR

Besvart 01.05.2019 13:56:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle