Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 16 år som elsker å bruke dameklær.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 16 år som elsker å bruke dameklær, alt fra undertøy til kjoler, skjørt og bluse, bikini og sånne ting. På natta pleier jeg å sove i bh og g-streng. Jeg har mine egne g-strenger og bh-er. Jeg elsker å bruke det, da føler jeg meg mer som en jente. Jeg bruker bh og g-streng under klærne mine til skolen. I gymmen pleier jeg å bruke sports bh og de korte tettsittende shortsene også. Pleier å vente til alle andre har gått før jeg skifter. Jeg elsker å bruke det. Når det er svømming pleier jeg å ta på en bikinitruse under shortsen, pleier også å dusje med bikini. Drar ofte på byen utkledd som en jente, en gang trodde en gutt st jeg var en ordentlig jente og ville ha med meg hjem. Jeg elsker å være jente er det hele tiden når ingen er hjemme. Mamma og pappa vet ikke at jeg elsker å være jente og bruke sminke osv. Jeg er så heldig at jeg har liten tiss også så pleier å bruke bind under noen av trusene mine, vil være jente. Bruker også de korte shortsene om sommeren.greit?

SVAR

Besvart 16.05.2019 00:39:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle