Hopp til hovedinnholdet

Er transkvinne og lei av å vente på det offentlige hva koster det privat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er transkvinne, og har vært hos helsevesenet siden jeg var 15. Vært innom Rikshospitalet i 3 år, og er mektig lei av å gå og vente til de synes jeg er trans nok da det har skapt, og skaper enda mer problemer i livet mitt fra time til time. Spesielt når det er et halvt år mellom hvert besøk uten noe lys i tunnelen foreløpig. Så jeg har utrolig lyst til å gå privat, noe jeg har hørt rundt om og i grunn fått tilbud om, men har ingen formening om hva østrogen og anti-androgen kan koste månedlig. Kan muligens begynne innen en måned eller to om jeg tar kontakt med legen jeg tidligere har snakket med, men er litt bekymret for pris på hormoner. Kirurgi kommer nok om et par år, og jeg håper i grunn Rikshospitalet har skjerpet seg innen den tid og lar pasienter som får behandling utenom komme inn i varmen. Takker for svar :)

SVAR

Besvart 20.05.2019 01:33:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle