Hopp til hovedinnholdet

Transmann som har lyst på barn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har alltid hatt lyst på barn. Jeg har lyst til å ha muligheten til å gjøre partneren min gravid og få barn på den måten en "normal" mann gjør det, men jeg kan aldri gjøre det på den måten. Jeg kan heller ikke fryse ned eggene mine her i Norge. Jeg blir tvunget til å ikke ha noen mulighet til å ha barn. Ja jeg vet at jeg har et valg, men det står mellom å leve et liv fylt med hat over meg selv, depresjon og suicidalitet og å kunne ha et barn(selv om jeg aldri vil bære fram et barn som en kvinne gjør). Jeg syns det er så urettferdig. Hva har jeg gjort for å fortjene alle disse utfordringene? Jeg skjønner ikke hvorfor akkurat jeg må ha disse problemene med meg selv. Alt jeg vil er å ha et bio barn og ha en familie som er fra mine egne gener. Jeg vet ikke hvordan jeg skal greie å takle det lengre. Sorgen begynner å bli alt for voldsom. SOm transmann har man et liv fylt av dysfori og hat over en selv og at man ikke kan få barn på en naturlig måte øker bare dysforien. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.05.2019 22:44:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle