Hopp til hovedinnholdet

Hvordan unngå at tissen blir større?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gutt som bruker bikini. Er en gutt som har en veldig liten tiss, rundt 3-4 cm og håper den aldri vokser mer, hvordan skal jeg sørge for st den ikke blir større? Føler mer at jeg har en fitte når den er så liten. Uansett det er sommer snart og det betyr bading og jeg vil veldig gjerne bruke bikinien min når jeg bader. Er en ganske feminin gutt, bruker bh og g-streng til vanlig under klærne mine av og til bruker jeg truse, men bare ett par ganger i måneden og da bruker jeg bind i trusene mine, later som jeg har mensen. Bruker kortshorts og topper til vanlig, men bare når jeg er med jentene, de elsker at jeg er en av jentene da. Men har aldri brukt en bikini når jeg bader med dem før. Har faktisk en veldig jentekropp. Mangler bare pupper. Noe jeg kan gjøre for at puppene skal se større ut? Drømmer om å bli en bikinimodell en dag. Har hvert med på kjønnhetskonk før men tapte dade fant ut at jeg var gutt. Hater å være gutt, vil ha tits og fitte, men liker jenter.greit å bade i bikini?

SVAR

Besvart 29.05.2019 22:10:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle