Hopp til hovedinnholdet

Føler seg født i feil kropp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg føler meg veldig trist. Alt starta med at jeg er født i feil kropp og ingen i familien tror meg. De tror det er en fase. Så jeg ble født som en jente men er gutt! Og dette gjør meg veldig trist som jeg begynte og røyke og kutte meg selv. Og jeg har egentilg lust til og bare avslutte alt. Har hatt selvmords tanker mange ganger og jeg føler at ingen liker meg og at jeg er en skam. Så fant mamma røyken min og tok den vekk som gjorde meg bare tristere og vet ikke hva jeg skal gjøre. Hun fant også kuttene mine og tvang meg til og slutte. Hun starta og kjekke armene mine hver dag. Og som gjorde at jeg fikk lyst til og bare avslutte alt og jeg er tristere enn jeg noen gang har vært jeg trenger hjelp og vet ikke hva jeg skal gjøre har bare lyst til og dø og føler at livet mitt ikke er noe. Bare vokse opp, få barn, jobbe, bli gammel og dø. Føler at det ikke er noe vits. Jeg hater alt. Har ingen venner heller. Jeg stoler heller ikke på lærerene. hva skal jeg gjøre? Jeg trenger hjelp

SVAR

Besvart 06.07.2019 19:30:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle