Hopp til hovedinnholdet

Elsker å gå med jenteklær!

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei ung! Jeg er en gutt som elsker å gå med jente klær, alt fra BH, kjoler, skjørt og alt mulig egt. Dette er noe som jeg holder privat foreløpig. Jeg har lyst til å finne noen med samme interesse som meg. Jeg lurer på hvor jeg kan finne andre slike Crossdressere?

Besvart 11.09.2019 13:18
 

Svar
Hei gutt 18 år
 
Så fint at du har funnet ut at du liker å kle deg i dameklær, noe som er helt ufarlig og ganske vanlig for mange.
 
Anbefaler deg til å ta kontakt med, Youchat og ungdomstelefonen. Der får du svar av andre ungdom, som sannsynligvis kan gi deg mer informasjon om crossdressere og foreninger. 
 

Youchat: Chat anonymt om det du har på hjertet - med unge skeive frivillige..

Ungdomstelefonen: Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms telefon-, melding- og chattetjeneste. Tilbudet er til deg som trenger noen å snakke med om forelskelse, seksualitet, kjønn og identitet, aktivitetstilbud eller sikrere sex.

Ønsker deg lykke til videre!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Ordliste LHBTIQ

Ordlist LHBT

Lesbisk, homofil, bifil, trans, interkjønn eller queer. Det er sikkert ord du har hørt før, men hva betyr de egentlig alle sammen?

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjønnsidentitet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjønnsidentitet