Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om vedkommende er trans likevel?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg kom ut som trans (ftm) for 3-4 år siden og har nå vært på hormoner i ca 1 år. Jeg har hatt en sånn av og på følelse hele tiden på om jeg egentlig er trans eller ikke og nå i det siste har jeg bare tenkt mere og mere på det. Jeg er redd for at jeg kanskje har gjort en feil og kjenner at jeg begynner å angre på at jeg startet på hormoner... får bare mere dysfori når jeg tenker på aldring som mann, og at jeg aldri kommer til å komme dit jeg hadde ønsket uansett og det får meg bare til å føle meg værre. Er også flere ting jeg savner fra da jeg indentifiserte meg som jente, og er så usikker nå på om jeg ønsker å gå tilbake til mitt biologiske kjønn. Jeg føler ikke jeg har så mye valg lenger med tanke på at jeg har fått mørk stemme og alt og det er en av forandringene som ikke kan reverseres.. blir litt ille om jeg da velger å gå tilbake til å være jente men ha en mørk stemme :// Er bare veldig forvirret akkurat nå og vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 19.09.2019 23:24:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle