Hopp til hovedinnholdet

Har spørsmål rundt det å være non binary.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey, jeg er en jente på 15 år gammel, jeg har et spørsmål om jeg er nonbinary... Jeg har mange ganger sett på kroppen min at jeg liker ikkje det jeg ser i speilet. Hadde noen ganger tenkt jeg hadde sett bedre ut som et gutt eller en som har ikkje noen kjønn. Jeg har veldig vanskelig å snakke om dette med noen. Jeg har bror som er trans og hvis jeg blir nonbinary eller trans kommer de forsatt ikkje forstå. Kjæresten min tror ho er lesbisk og jeg vet ikkje kordan jeg kan ta det med når jeg tviler på meg selv så mye. Jeg har ingen ansle om ka jeg føler. Jeg er litt redd for at folk ikkje skal like meg. Håper jeg for et svar snarrest som mulig! ♥

SVAR

Besvart 19.09.2019 23:36:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle