Hopp til hovedinnholdet

Passer ikke inn i den typiske «jentemodellen»

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vet ikke helt hvordan jeg skal skrive dette. Men, har alltid følt meg «annerledes» og at jeg ikke har passet inn i den typiske «jentemodellen». I vår ble jeg kjent med en som er ftm, og etter dette har jeg ikke helt sluppet taket på denne tanken. Føler meg ikke komfortabel med å være jente, men ikke helt med å skulle være helt gutt heller, kanskje? Er så usikker, vet bare at å fortsette sånn som jeg er nå er veldig slitsomt. Går ikke i typiske jenteklær, og mamma har spurt meg en gang om jeg virkelig vil kle meg maskulint. Må man definere seg som 100% gutt for å få starte på hormoner? Og hvordan skal jeg gå fram?. Det som har stoppet meg de siste månedene er at jeg er redd enkelte skal tro at jeg «følger etter» den personen jeg har blitt kjent med. Men nå klarer jeg snart ikke mer. Vil jo ikke føle det sånn.

SVAR

Besvart 05.10.2019 00:41:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle