Hopp til hovedinnholdet

Redd for at kroppen skal endre seg i en damefasong.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk mensen for et par uker siden. Jeg har alltid vært redd for det å bli voksen. Jeg er barnslig og har alltid vært det. Jeg brukte bare gutteklær i 6. Klasse fordi jeg var så redd for at kroppen min skulle endre seg til sånn damefasong, Det funket selvfølgelig ikke. Etter jeg fikk mensen har jeg begynt å få tegn på depresjon. Alt går liksom nedover. Jeg kan være glad det ene minuttet og med en gang jeg begynner å tenke på mensen får jeg på en måte et angstanfall. Jeg har lest om hormonblokkering men det er tydeligvis bare for transpersoner. Jeg vet at jeg ikke er klar ennå og jeg har lyst til å sulte meg selv bare for å få slutt på dette. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.10.2019 23:44:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle