Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan hun støtte sin gode venninne som er trans?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg spør for å kunne hjelpe en god venninne. I sommer fortalte min gode venninne meg at hun er trans, i hennes tilfelle fra mann til kvinne. Det er kun jeg som har fått vite om hennes følelser- jeg sier derfor venninne når jeg spør her. Saken er at hun, som mange andre ''skeive'' er redd, og frykter for andres reaksjon på at hun vil skifte kjønn. Jeg har prøvd å overbevise henne om at det vil gå bra, de fleste vil akseptere det og bli glad på hennes vegne. Jeg kjenner også familien hennes godt, og vet at de vil akseptere henne som hun er- hadde jeg bare klart å overbevise henne om det. :) Personlig skjønte jeg det var noe, og begynte bare å gråte gledestårer da hun fortalte meg det. Over til saken: Er det noe jeg kan gjøre, foruten å være en god venninne? Finnes det f.eks noen organisasjoner hun kan kontakte? Jeg har sett henne som kvinne, med sminke, langt hår og kjole hjemme hos meg. Aldri har hun strålt mer enn akkurat da. Jeg er bare så glad i henne og vil henne bare det beste.

SVAR

Besvart 14.10.2019 23:05:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle