Hopp til hovedinnholdet

Liker å bruke dameklær og undertøy.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

er en gutt som liker å bruke dameklær og undertøy.begynte tidlig i fjor høst,mamma kastet noen truser og bher og jeg tok de,tenkte hvorfor ikkeog så tenkte jeg en dag at jeg kunne prøve deog jeg likte det så jeg gikk inn i kleskapene og bruker mye forskjellig gjør det når ingen er hjeme og elsker bher,silketruser,nattkjoler & klær av silke og sånt.Jeg tenkte alltid at jeg måtte slutte siden det er feil Jeg klarte åslutte i April og gjorde det ikke mer i sommer men i August begynte jeg igjen.Jeg har tatt klær og undertøy fra mamma,tante,kusinen min,mormor og en kompis sin mor er det greit,ingen av de vet jeg har tatt det,og ingen vet at jeg liker å gjøre dette,får så god følelse og stiv tiss,pleier å sove med det ogrunke.Jeg vil slutte selv omjeg liker det, føler jeg ikke er som de andre guttene ogdet tarsåmyeavtiden min.er ikkehomo gjør det fordi jeg liker så godt jenter at jeg vil være en selv,elsker lesbisk porno,Er ikke transe på alt annet er jeg veldig typisk gutt,eralt dettegreit?

SVAR

Besvart 23.10.2019 21:50:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker.

 

Les mer
account_circle