Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på eget kjønn og min seksualitet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jente (tror jeg), 14 her. Jeg har gått gjennom / går nå gjennom en fase hvor jeg vandrer rundt i total forvirring. Jeg er usikker på eget kjønn og min seksualitet. En radikal dag prøvde jeg noe nytt for å endre på måten jeg oppnår orgasme på. Jeg brukte lillebrors trombone til å blåse meg selv der nede. Jeg ble helt vilt tent og oppnådde orgasme hurtigere enn noen sinne. Er det noe vrengt med meg? Har andre opplevd noe lignende? Jeg føler jeg ikke hører til i den sosiale normen. Jeg har flere ganger forsøkt å spørre foresatte hjemme, men har til enhver tid senket ordene og droppet det totalt. Trenger en hurtig forklaring. Takk! Ha en fortsatt strålende dag. Mvh, jente (tror jeg), 14

SVAR

Besvart 25.10.2019 15:49:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
account_circle