Hopp til hovedinnholdet

Født jente men alltid følt at det har vært feil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er født jente og kaller meg for en jente, men jeg har følt at det alltid har hvert en feil. Har tenkt mye på det om jeg vil være gutt.. og jeg blir så frustrert! Har så mange spørsmål jeg trenger svar på. Jeg føler meg ikke som en jente, men jeg bryr meg lite om navnet mitt og at folk sier hun til meg, og det er nok fordi jeg er så vandt til det. Har blitt kaldt jente i 18 år. Men nå har ting endret seg og jeg aner ikke hva jeg føler eller tenker.. jeg orker ikke mer. vil vite hva jeg er, hva jeg vil. Og skolen er så utrolig vanskelig for meg nå. Jeg går påbygg og det er så hardt i seg selv, men jeg trur ikke jeg egentlig er mentalt klar for å slite meg så hardt ut når jeg sliter så mye med å finne ut hvem jeg er. Har en jente kjæreste som jeg snakker med og mamma og pappa vet jeg er usikker. Men ingen av dem vet hvor mye alt dette går inn på meg.vil gråte hver dag og jeg vil egentlig bare finne ut hvem jeg er.trenger tips og hjelp! Vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 27.10.2019 20:45:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle