Hopp til hovedinnholdet

Drømmer om andre jenter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste har jeg hatt noen rare følelser. Jeg drømmer om andre jenter, jeg drømmer om å kline, ta på og ha sex med jenter. Jeg er ganske sikker på at jeg blir kåt og våkner med at jeg er våt. Når jeg er i offentlighet så hender det seg at jeg ser på rompa eller kroppen til en jente. Jeg tenker ofte at hun var fin eller sexy. Har mange problemer med min kropp, det kan hende at jeg blir så opphengt i kropp og utseende på meg selv, at jeg begynner å ha seksuelle drømmer om jenter. Jeg kunne gjerne ha undersøkt dette selv, men greia er at jeg har en kjæreste (gutt). Vi er seksuelt aktiv og vi har vært sammen i 2 år nå. Jeg har ikke noen planer om å slå opp med han. Jeg kan ikke være være seksuelt aktiv med en annen jente, for det ville vært utroskap. Har ofte tanker om å ha sex med en jente for å finne ut om jeg er bifil eller ikke. Snakket om dette med kjæresten min. Han synes det er greit hvis jeg er bifil. Kanskje vi kan ha trekant med en jente? Noen råd ?

SVAR

Besvart 06.11.2019 20:17:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle