Hopp til hovedinnholdet

Usikker på egen kjønnsopplevelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 17. Jeg har de siste 2 årene vært ute som trans og gått for han pronomen. Men i det siste har jeg tenkt en del. Jeg sier ikke at jeg føler meg som en jente for det gjør jeg virkelig ikke, men føler ikke alltid at jeg er helt en gutt... Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller tenke. Jeg liker at folk kaller meg han. Og navnet mitt er et kjønns-flytende navn så det funker på alle kjønn. Men noe føles galt. Jeg har en ting som gjør at virkelighets følelsen min er fucka (jobber med å få funnet ut av hva det er), men den har aldri gjort noe med kjønnet mitt. Jeg vet bare ikke hva jeg skal tenke lenger...

SVAR

Besvart 18.11.2019 20:51:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
account_circle