Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt mer åpen til tanken av å ha sex med en av samme kjønn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fått homofile tendenser etter å ikke ha fått noe interesse fra noen av det motsatte kjønn på over ett år. Jeg kunne aldri datet eller giftet meg med en av samme kjønn, men jeg har blitt mer åpen til tanken av å ha sex med en av samme kjønn. Dette er noe jeg skammer meg over og ikke har lyst til, men når jeg blir kåt og trangen til å ha sex er på sitt sterkeste føles det som den eneate løsningen hvis det gir mening. Jeg hater tanken og jeg synes personlig at det er ekkelt, men den kommer alltid. Er dette vanlig? For jeg synes faktisk det er litt skummelt, føler at jeg mister meg selv.

SVAR

Besvart 26.11.2019 16:19:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle