Hopp til hovedinnholdet

Problemet er at jeg føler at jeg må enten være gutt eller jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg 3r biologisk født jente. Jeg er litt usiker på om jeg er gutt eller jente. Akkurat nå ser jeg på meg selv som noe midt i mellom. Jeg har ingen problemer med å bli kalt jentenavnet mitt. Den eneste som vet at jeg er litt begge kjønn er helsesykepleier. Mamma vet bare at jeg er usikker på kjønnet mitt. Det som er problemet er at jeg føler at jeg må enten være gutt eller jente. Jeg liker gutter og ser kanskje lott på meg selv som homofil. Jeg har jo lyst til å være det. Jeg har lest litt om de som øever i skul og kjører rundt på rasteplasser og treffer andre menn. Det virker veldig spennende. Greia mi er at jeg ikke er interessert i sex. Jeg synes at det å leve som skult homse høres litt "kult" ut. Jeg føler at jeg må ha en kjæreste men ingen gutter er interessert i meg. Jeg tror det er fordi jeg er for maskulin og at jeg har kort hår. Har dere boen tips til hvordan jeg kan få noen gutter interessert. Jeg bare trengte å få ut noen tanker.

SVAR

Besvart 14.12.2019 08:30:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle