Hopp til hovedinnholdet

Inneholder lystdråper sæd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har to spm angående ereksjon og lystdråper: 1. Jeg vil gjerne sove naken. Jeg synes det er behagelig og vil gjerne gjøre det på normal basis. Problemet er bare det at jeg alltid får ereksjon og det kommer ut lystdråper når jeg prøver. Dette er veldig irriterende og jeg liker ikke at dette ender opp på dyne og laken osv. Noen tips for å lære meg å ikke få ereksjon så lett? 2. Jeg møtte en fyr på nettet for litt over et år siden. Vi har blitt veldig godt kjent og snakker mye. I det siste har vi begynt å facetime en del, å i den forbindelse har jeg merket noe. Jeg får ofte ereksjon og lystdråper bare av å snakke med han. Trenger ikke tenke seksuelt på han i det heletatt, men det bare blir sånn. Hvorfor det? Og helt på tampen: er det sæd i lystdråpene?

SVAR

Besvart 07.01.2020 18:20:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Ofte og plutselig ereksjon?

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle