Hopp til hovedinnholdet

Er det noe som kan stoppe mensen midlertidig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge lurt på om jeg vil klippe håret kort og bli en gutt, jeg føler at nesten ingen jenter er som meg, jag har bare en skikkelig venn som er litt som meg. Jeg hater og gå med kjole, skjørt også videre. I fjor fikk jeg mensen og jeg hater det og, det kommer plutselig. Er det noe som kan stoppe det i noen år foreksempel?? Jeg vil være en gutt men jeg er også redd for og angre og kunne ønske jeg bare kunne bytte når jeg ville. Når jeg var litt mindre og såg på ting på TV eller leste bøker ville jeg altid være den ridderen som reddet alle sammen og ikke den vakre prinsessen som måtte bli reddet. Når jeg var mindre var det aldri noe problem om jeg ville være en gutt, men nå begynner jeg og få pupper og jeg har fått mensen så selv om jeg går med gutte klær ser man at jeg ikke er en gutt. Hva skal jeg gjøre?? Det er vanskelig og velge? Og jeg kan jo ikke akkurat bare bytte til bake om jeg ombestemmer meg, eller?? Finest det noe som kan stoppe mensen og attet midlertidig??

SVAR

Besvart 13.01.2020 23:47:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle