Hopp til hovedinnholdet

Usikker på seg selv og ulike begreper.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Noen ganger blir jeg så usikker på meg selv. En dag føler jeg meg ut som en jente. En annen dag er jeg veldig guttete. Mesteparten av tiden så føler jeg at jeg er verken jente eller gutt. Hva kalles det da? Men selvfølgelig så ligner jeg mer på en jente enn gutt men jeg vil ikke bli sett som en av eller begge kjønnene. Jeg vil ikke være noen kjønn. Jeg er "meg", ikke gutt eller jente, men jeg vet ikke et begrep på det. Også en annen ting når det kommer til preferences. Av og til tenker jeg at jeg er tiltrukket til begge kjønnene (bi), men samtidig så "hater" jeg begge. Finnes det en spesifikk begrep på akkurat dette? At du liker begge, men i tillegg mister følelsen for begge, så du ender opp at du ikke liker noen av dem? Beklager om jeg har forvirret dere.

SVAR

Besvart 15.01.2020 21:00:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle