Hopp til hovedinnholdet

Hva er forskjellen på genderfluid og nonbinary?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. (Veit ikkje om eg e jente eller annet) I fjord sommar fant eg ut at eg var Panfil. Og no begynne eg å tru at eg e non binary elle genderfluid, eg veit ikkje kva eg er. Skjønne ikkje heilt forsjellen. Men er det normalt å ville bytte navn? Eg like liksom jente navne mitt, men har forsatt lyst til å bytte navne mitt. Kva gjør eg? Og korleis kommer man ut av skape? Da var vanskelig nok me å komme ut som panfil. Vil jentene i klassen min synest det er rart å bytte i samme garderobbe?

SVAR

Besvart 15.01.2020 20:45:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle