Hopp til hovedinnholdet

Er det riktig av meg å begynne å kalle meg selv bifil nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 13 år som lurer veldig på om jeg er bifil. Jeg har alltid følt meg tiltrukket det motsatte kjønnet, men nå i det siste har jeg sett på andre jenter og følt meg tiltrukket. Når jeg tenker tilbake på barneskolen skjønner jeg også at jeg har alltid likt både gutter og jenter, jeg har bare aldri innsett det. Er det riktig av meg å begynne å kalle meg selv bifil nå, eller burde jeg vente og se hva som skjer?

SVAR

Besvart 25.01.2020 11:12:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle