Hopp til hovedinnholdet

Er det galt av å være en gutt selv om man egentlig er en jente?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung! Sånn du vet liker jeg å være en gutt, oppføre meg som en gutt, kle meg som en gutt. Men alle ser meg på som en jente. Fordi jeg ser ut som en jente og egentlig er en jente. Jeg bor i beredskapshjem, har fortalt en av dem at jeg var bifili for 1 halv år siden. Men etter tid har jeg fått følelsen av å være en gutt. Er redd for å fortelle dem det og hvordan de skal reagere på det. En gang da min beredskaps mor tok meg til en klesbutikk spurte jeg henne om å kjøpe noen klær fra gutte avdelingen. Hun sa «du kan ikke, det det er for gutter. Det e uaktuelt. Æ følte en irritasjon som vokste inni meg samtidig sorg. Æ vet ikke hva æ ska gjøre. Har prøvd å snakke med helsesøster om det. Hu sier at æ kan kle meg som æ vill. Være som æ vill så lenge jeg synes det er ok og komfortabelt. Men når det kommer til beredskaps mora er det helt motsatt. Hu tenker annerledes. Er det galt av å være en gutt selv om man egentlig er en jente? Æ vet ikke ha jeg skal gjøre.....

SVAR

Besvart 28.02.2020 12:51:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle