Hopp til hovedinnholdet

Ftm, lyst til å endre navn samt komme ut til klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er (FTM) Trans og jeg går i 8 klasse og jeg har veldig lyst til og endre navn og komme ut til klassen Mamma Pappa og stefaren min og Onkler og Tanter Og besteforeldre vet det Men ikke familien til stefaren min men jeg hvil si det nå til resten av folka og bytte navn Men mamma og pappa gjør dette så sakte jeg har lyst til og bare Si det til alle men Har du et forslag på hvordan jeg kan komme ut til klassen og resten av familien så fort så mulig? Jeg er hos bup og har fåt henvisning til Rikshospitalet og vet du om et norsk nettside som selger kompresjonsvester? Fordi jeg har litt puper og det synes så det hadde også vært veldig fint om du har svaret på og mamma og pappa kaller meg fortsat Jenta mi og snuppa og sånt selvom jeg har sakt at dem ikke skal kalle meg det så har du noen tips til hvordan jeg kan få dem til og slutte og kalle meg det? Og få litt fortgang på prossesen Tusen takk på forhånd

SVAR

Besvart 13.05.2020 21:30:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle