Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være smittet av HIV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min hadde sex med kondom men den sprakk, hun tokk gravidtest og var ikke gravid. Men etter 3uker fikk jeg vondt i halsen og litt feber, jeg ble stressa og spurte om hun hadde hiv da sa hun nei og ble sur. Men jeg er fortsatt stresset hva skal jeg gjøre, er det noen sjangse for at jeg har hiv, begge var jomfru.

SVAR

Besvart 19.02.2017 10:11:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
account_circle