Hopp til hovedinnholdet

Har plager og er redd for bekkeninfeksjon med klamydia

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg gikk ubevisst med Klamydia i litt over 1mnd før jeg fikk startet på behandling. Jeg ble ferdig med behandlinga i midten av Januar men nå er jeg redd for bekkeninfeksjon. På starten hadde jeg ofte vondt i nedre del av magen men jeg regnet med at dette var kun luft i og med at jeg ikke har det lenger og følte jeg måtte på do når jeg fikk vondt. Når det gikk over så hadde jeg blod i utflodet men tenkte at dette hadde noe med at jeg hadde hoppa over mensen ved bruk av p-piller. Jeg startet på de hormonfrie pillene på loette 28 og fikk mensen, så gikk blødningene over. Da mensen er over for 2 uker siden fikk jeg unormalt mye utflod og nå er det mye blod i utflodet mitt igjen. Jeg har verken vondt eller blør under samleie så jeg regner med at klamydia ikke er problemet denne gangen. Hva kan disse symptomene ligne på? Hva er mest sannsynlig problemet? hvis jeg har bekkeninfeksjon, hva skjer videre? Kan infeksjonen min ha noe innvirkning på de jeg har hatt sex med? - Urolig jente,16

SVAR

Besvart 23.02.2017 10:14:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
account_circle