Hopp til hovedinnholdet

Spm angående klamydia.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Spm angående klamydia. Fikk for ca. 2 uker siden svar av legen at jeg hadde fått påvist klamydia. Har tatt antibiotika kur Doksycyklin Hexal nå i 1 uke. Under antibiotika kuren så har jeg også drukket litt øl i ny og ne. Merker fortsatt ingen forskjell på den kuren etter jeg var ferdig med den. Kan klamydia symptomene fortsatt være der selv om jeg er ferdig med 1 uke antibiotika kur som jeg skulle ta som jeg fikk av min fastlege eller kan det være pga at jeg drakk øl sånn at kuren ikke funka?

SVAR

Besvart 11.12.2017 10:03:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle