Hopp til hovedinnholdet

Har fortsatt symptomer etter klamydiabehandling.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Klamydia. Hei. Har nettopp blitt ferdig med antibiotika kur mot Klamydia. Men Er det normalt at man fortsatt kan ha symptomer etter man har tatt Doxylin i 1uke som utflod, tisser veldig ofte og svir litt? Fullførte kuren Dokylin 100 mg x 2 i 1uke. Har ikke hatt sex under behandlings tiden.

SVAR

Besvart 16.12.2017 16:10:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle