Hopp til hovedinnholdet

Jeg har dessverre kommet i den situasjonen hvor jeg var utro mot kjæresten min som jeg elsker èn kveld. Jeg angrer noe helt inn i granskauen og er redd for at jeg kanskje har fått klamydia.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!

Jeg har dessverre kommet i den situasjonen hvor jeg var utro mot kjæresten min som jeg elsker èn kveld. Jeg angrer noe helt inn i granskauen og er redd for at jeg kanskje har fått klamydia. Det jeg lurer på er om dere har noen forslag til hva jeg kan si til han for at han ikke skal finne ut om at jeg har vært utro. Vil ikke miste han!
Vi har begge hatt klamydia før, i begynnelsen av forholdet vårt som har vart i 1,5 år nå. Jeg lurer på om det går an til å si noe som at bakterien ikke gikk bort på forrige kur, og har blåst seg opp igjen. Eller om det går an til å få klamydia på andre måter uten å være utro?

Det er jo ikke sikkert at jeg har fått det, men skal å sjekke meg i morgen. Har slitt litt med brunlig utflod de to siste dagene, men nå har jeg nettopp hatt menstruasjon også. Så jeg vet jo ikke om det er etter-mens eller en bakterie. Men skal å sjekke med i morgen, og håper dere kan komme med noen lure svar som kan hjelpe meg.
account_circle