Hopp til hovedinnholdet

Klumpete utflod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For ca 3 uker siden fikk jeg vite at jeg hadde klamydia, så jeg tok to piller mot det, som legen min hadde skrevet ut til meg. Jeg vet ikke om jeg fortsatt har klamydia, men jeg skal på etterundersøkelse om 3 uker ca. Jeg sliter veldig med mye klumpete utflod, og jeg lurer på hva det kan være? Jeg har ikke hatt noen andre plager i underlivet siden jeg tok klamydiakuren untatt klumpete utflod. Det er gjerne utflod som ligger ved skjedeåpningen som jeg kan dra ut. Har dette noe å gjøre med klamydia? Har jeg fortsatt klamydia? Hvorfor er utfloden min sånn?

SVAR

Besvart 09.08.2018 22:45:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
account_circle