Hopp til hovedinnholdet

Smitte og herpes rundt munnen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg klinet og hadde oralsex med en jente i går, men problemet er at jeg hadde et lite munnsår på kanten av munnen altså mellom over- og underleppen. Er det absolutt noen sjans for at jeg ikke har smittet henne? Hvor stor er sannsynligheten for at munnsår smitter til underlivet til jenten? Er det lavere sannsynlighet for smitte fra f.eks. munnherpes til underlivsherpes? Jeg vet ikke om munnsåret er herpes, men dersom det er herpes, går det an å smitte en annen som allerede har herpes? Jeg er fra Norge og hun fra USA. Jeg føler meg veldig dårlig for dette, men der og da så kom jeg ikke på noen god unnskyldning og det kom veldig brått på. Fint at jeg kunne fått spesifikke svar på spørsmålene mine og ikke generelle svar. Trenger ikke å være helt presise svar heller, men jeg ønsker meg en trygghet på at det er en mulighet for at hun ikke ble smittet. F.eks. ca. prosent sannsynlighet for smitte.

SVAR

Besvart 20.11.2018 16:03:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle