Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått noen sår i underlivet..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann:)
jeg vet ikke om jeg legger dette inn under riktig kategori, men håper det.

Jeg har fått noen sår i underlivet.. er på en måte vedsiden av tissen, men mer på rompen, altså rompeballen.. rett vedsiden av tissen.. det begynte med små blemmer, eller et lite sår eller noe,og nå er det sånn 2 cm i diameter, eller mer... og er kjempe vondt, det er rosa, og kommer klar væske utav det.. det er mange like, men mindre sår rundt, og på akkurat samme sted bare på andre rompeballen eller hva jeg skal si er det 2 til.. er sånn 8 småsår og ett kjempestort. jeg har herpes på munnen,under øyet og nesen. ( jeg tror det er herpes hvertfall, og mamma og de tror det og, altså det i fjeset ) Såret i underlivet kom etter såret i ansiktet.. jeg har aldri hatt sex før, og har ikke hatt noe seksuell kontakt eller noe med en gutt så føler ikke det kan være herpes. jeg har skikkelig vondt når jeg går.. altså.. det er helt jævlig.. :P

Jeg har rpøvdt med plaster, men blir verre. har prøvdt med gassbind idag og skal se om det blir bedre.. jeg får foreesten mange vannblemmer.. fått det vedsiden av herpes såret på munnen ( jeg sprakk den med vilje, og er sår nå ) og fått mange vannblemmer på underlivet vedsiden av herpes sårene ( husker ikke om alle sårene først var vannblemmer eller hva.. )

Jeg er litt redd for og oppsøke lege, er redd for at.. liksom.. jeg liker ikke at andre ser meg i underlivet,, håper jeg kan ha på trusen siden er jo ikke akkurat PÅ tissen da.. men rundt.. men åååååårh. har vist det til mamma og hun sier jeg MÅ til lege. men HVA tror dere det er, og hva kan jeg gjøre UTENOM lege.. altså.. salver??+ har sånn herpes salve... men altså den er for FØR sårene kommer og sånn..

klem FRUUUSTRERT jente ( har d veldi tøft fortiden så kan det være derfor de kommer?.... )
account_circle