Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om kjønnsvorter og hfu

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For hvertfall 2 år siden fikk jeg en kul på tissen. Jeg er veldig sikker på at det er en kjønnsvorte, siden partneren min har også fått det samme. Vorta er enda ikke vekk, og jeg vurderer lege. Men akkurat nå er jo alt stengt pga korona da, men det kan sikkert vente. I tillegg lurte jeg på om jeg kunnr dra på kommunens helsestasjon for ungdom i kommunen min. Vet de har lege der blant annet. Kan jeg få resept av den legen til vortemiddel? Kan legen der sjekke underlivet mitt for å se på vorta?

SVAR

Besvart 27.03.2020 14:29:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle