Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg teste meg for å se om jeg fortsatt har syfilis?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

25 år* Har blitt behandlet for syfilis x3 i hver nates over en periode. D ble tatt kontrollmåling en tid etterpå for å se om verdiene hadde gått ned eller opp. De hadde ikke gått opp, men stått stille siden jeg fikk svar på at jeg hadde syfilis. Det tar opptil et år før prøve viser negativt, og kan ta tid før d er helt borte. Jeg skulle bli kaldt inn på infeksjonsavd til time i slutten av mars begynnelsen av april, der jeg har blitt behandlet. Men regner med jeg er bortprioritert pga Coronaen spiser opp avdelingen. Jeg vil ikke at jeg skal gå over til latent syfilis. Hvor kan jeg teste meg, for å se om disse såkalte ‘loddene’ er gått ned? Hilsen småstressa homofil gutt.

SVAR

Besvart 27.03.2020 21:04:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Påvist kjønnssykdom?

Du har testet deg, og prøven påviste en kjønnssykdom (soi) – hva skjer så?

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle