Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om herpes og kjønnssykdommer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har vært sammen med typen i et halvt år nå, og begynte å ha sex starten av desember. I januar fikk jeg store plager med utbrudd av herpes i underlivet, og han fikk det samme (men mye mildere) ca to dager etter jeg begynte å merke noe. Før jeg møtte typen har jeg aldri blitt slikket eller hatt sex, bare fingret. Mor og far har heller ikke hatt herpes. Det skal sies at typen har hatt flere sexpartnere enn meg, men han påstår at han ikke har herpes, og at han sjekket seg før den siste han lå med, hvor det ble testet negativt. Om jeg ikke husker helt feil så har moren hans det også. Etter mitt store utbrudd har jeg ikke merket noe til det. Men typen får det svært ofte. Eller vi tror det er det. Han får sår og blemmer på hodet av tissen, i tillegg til et hvitt belegg og masse hvite klumper. Det jeg lurer på er om han kunne hatt det utn å merke det før nå? om hvorfor han stadig vekk får utbrudd? om det kan være noe annet? Eller om jeg kunne ha smittet han? Håper du kan svare:)

SVAR

Besvart 31.03.2020 14:19:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle