Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på om jeg har urinveisinfeksjon eller klamydia.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er usikker på om jeg har urinveisinfeksjon eller klamydia. Jeg har googlet litt rundt og sett på symptomer og sett at jeg har litt fra begge. Det svir når jeg tisser og det føles som jeg må tisse hele tida, men jeg har også brun utflod og tynt blod av og til og det svir/klør ved/i skjeden. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.04.2020 10:32:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle