Hopp til hovedinnholdet

Kløe og svie i underlivet som kommer og går over lang tid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med kløe/svie i underlivet som har kommet og gått i lang tid nå. Jeg har testet negativt på klamydia og har derfor ikke gjort noe med dette. For ca. 2mnd siden hadde jeg sex med en person som fikk skabb i ettertid. Derfor har jeg misstenkt skabb, men jeg har ikke hatt kløe noen andre plasser enn underlivet. Merker heller ikke noen gråe ganger. Og det er såpass fram og tilbake at noen ganger er det veldig intens ond kløe, mens andre ganger merker jeg det ikke. Har vært rød nedentil, men tror det er fordi jeg har klødd. Akkurat nå merker jeg ingenting, men tørr ikke å ha sex før jeg finner ut av dette. Dette stresser meg veldig og jeg tenker veldig mye på det. Jeg får ikke time hos lege i disse koronatider, så jeg lurer på om jeg bare skal kjøpe skabb middel og prøve det? Bor alene så er ikke fare for at familie er smittet.

SVAR

Besvart 11.04.2020 13:38:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle