Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli gravid når jeg bruker p-piller?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente på 17 år her. Jeg hadde sex med en gutt for 7 dager siden. Jeg hoppet over mensen mellom p pille brettene, altså jeg fortsatte videre på pillen. Denne gutten kom inni meg. Han gav meg i tillegg herpes i underlivet. Noen dager etterpå begynte jeg å få mensen lignende smerter som om jeg var i ferd med å få mensen. Det er ikke første gang jeg får mensen selv om jeg er på pillen. Har tatt graviditetstest 7 dager etter sex å begge var negative. Hva kan disse smertene i Skjeden skyldes? Og kan det være et problem å få mensen nå ettersom at jeg hadde sex for 7 dager siden? Når var da eggløsningen min? Skulle ikke den vært dagene jeg hadde sex? Da han kom inni meg? Men begge testene var negative

SVAR

Besvart 18.04.2020 08:30:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle