Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for kjønnssykdom etter sex med jente fra ukraina.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Vær så snill og svar på spørsmålene mine etter rekkefølge.Takk.Jeg har hatt sex med en jente som var fra Ukraine og hun var ikke fast bosatt i Norge, og nå er jeg bekymret for kjønnssykdommer. Jeg har hatt sex med Kondom, men oralsex og munnsex var uten kondom.Og jeg kan kom en gang i munnen hennes, hvor farlig er det?Jeg slikket også henne anal (analåpning) og skjeden.Dette varte i ca. 15 min. 1.Er det veldig farlig? 2.Kan jeg teste meg for alle disse kjønnssykdommer hos min fastlege:Gonore, Flatlus, Hapatitt, HIV, kjønnsvorter, Klamydia, Mykoplasma, Skabb, Syfilis og Trikononas ???3.Finnes det andre kjønnssykdommer enn disse her? 4.Finnes det kanskje sykdommer i Ukraine som ikke finnes i Norge som jeg må teste meg for det også? 5. Hvilken sykdom er det hvor de tar prøve fra penisåpningen og halsen? Er det Gonore? Kan jeg ta Gonore testen hos min fastlege? Jeg er særlig redd for HIV og Hepatitt. 7. Jeg har lest om at det må gå 6 måneder før man kan ta en sikker test for Hepatitt??

SVAR

Besvart 22.04.2020 09:07:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle