Hopp til hovedinnholdet

Kløe i skjeden, tissefølelse etter jeg har tisset. Nødvendig å gå til lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 20 år. Jeg har hatt menstruasjon en god stund nå(grunnet ppillene jeg har) og for en uke siden kjente jeg en slags kløe i skjeden, og deretter har jeg også fått en «tissefølelse» rett etter jeg allerede har tisset.(klarer ikke å få noe ut 2.gang). Før menstruasjonen kom, hadde jeg tykk utflod(hvit) og den luktet ingenting, men dette er ikke normalt til å være meg i og med at jeg ikke pleier å få så mye utflod i det hele tatt. Jeg leste litt på nett angående dette, og fikk med meg at det kunne være soppinfeksjon. Derfor tok jeg sjansen med å bruke canesten en uke. Jeg har dager jeg føler meg bedre, da det ikke klør i det hele tatt. Men det er fortsatt ikke helt over. Jeg lurer bare på om det er nødvendig å gå til lege? Dette plager meg ekstremt da jeg våkner av det på morgenen, men det kjennes ikke akkurat vondt ut. Jeg hadde satt så pris på noen tips, fordi jeg er usikker på hva jeg bør gjøre. Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 04.05.2020 10:05:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle