Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg fortsatt ha klamydia etter å ha gått på doksycyklin-behandling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk påvist klamydia for to uker siden og er nå ferdig med antibiotika-kur. Problemet er at jeg fortsatt opplever ubehagelige symptomer slik jeg hadde da jeg fortsatt hadde klamydia. Jeg opplevde kløe, mye utflod og en veldig vond og sur lukt. Da jeg hadde klamydia trodde jeg dette var en bakteriell infeksjon, så jeg gikk på tre forskjellige kurer (reseptefrie, men etter anbefaling fra lege) mot dette, uten at noe av det hjalp. Så jeg lurer på om det er mulig at jeg fortsatt har klamydia selv etter å ha gått på doksycyklin-behandling?

SVAR

Besvart 06.05.2020 16:20:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle